Oratorul USM 2017

Dragă student al Universității de Stat din Moldova
Autoguvernarea Studenților USM îți propune un concurs inedit sub egida unor dintre cei mai mari profesioniști în domeniul artei oratorice și dicției. Te invităm să-ți evalua aptitudinile și cunoștințele prin participarea la Concursul Oratorul USM 2017. Concursul se va desfășura în două etape, prima fiind preselecția, care va cuprinde un discurs la tema liberă, timp alocat pentru discurs este 10-12 minute.
Etapa a doua va avea loc prin selectarea a trei studenți care au acumulat maxim de puncte la prima etapă. Tema discursului la a doua etapă este: „Eu – Studentul”, timp alocat pentru discurs – 12 minute. De asemenea, a doua etapă va fi completată de un discurs fulger, la o temă necunoscută.
Pentru susținerea și stimularea creativității studenților se vor acorda mențiuni și diplome în prima etapă și cadouri, premii (inclusiv premii bănești) la etapa a doua.
Doritorii de a participa la concurs inițiază o cerere la adresa de e-mail
autoguvernare.usm@gmail.com
prezentând datele persoanale a participantului (numele, prenumele; data, luna, anul nașterii; anul de studii, facultatea; număr de telefon, email), tema discursului și materialele folosite la prezentarea discursului. Data limită pentru a te înscrie la concurs este: 1 Decembrie. 
Regulamentul Concursului în puteți descărca din link-ul de mai jos: 
https://goo.gl/Bg86ey
Stay tunned for more details!
Cu drag,
Echipa ASUSM

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.