Miss&Mister USM 2018

Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova organizează a III- a ediție a concursului de frumusețe și inteligență Miss&Mister USM 2018, pentru că doar noi alegem cel mai chipeș Mister și cea mai frumoasă Miss. Anul acesta promitem să uimim din nou punând concurenții la diferite încercări. Participanții pe durata pregătirii pentru concurs vor avea de trecut mai multe traininguri în modeling, actorie și oratorie.  Pentru organizarea şi realizarea acestui concurs de frumuseţe şi inteligenţă, echipa organizatorică ASUSM, atrage parteneri şi sponsori, astfel încât participanții nu vor suporta cheltuieli financiare, ca de ex: asigurarea cu vestimentaţie, machiaj, coafură, etc. .
Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile participanților precum: frumuseţea, inteligenţa, ingeniozitatea şi totodată vor reprezenta una dintre cele mai prestigioase universități din țară, Universitatea de Stat din Moldova.
(pune LIKE paginii noastre ( https://www.facebook.com/ASUSM/ pentru a fi la curent cu activitățile ASUSM )
Dacă vrei să fii în centrul atenției, ești creativ/ă și carismatic/ă — participă la casting și îndeplinește acest formular: 
https://goo.gl/forms/CjXAor2JmkGovLZo1

Mai multe detalii despre concurs, participanții vor primi în ziua casting-ului.Vă așteptăm la data de 23 martie, ora 13:00, Biblioteca de la Etajul II, blocul central!
Organizator: Autoguvernarea Studenților a Universității de Stat din Moldova
Coordonator proiect: Irina Boțu
Membrii echipei de organizare: Marin Chihai , Tatiana Racovița.

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.