“Miss USM 2015”

Nouă fete au concurat pentru titlul de Miss USM 2015.Marea câștigătoare este o studentă la Facultatea relații internaționale. Pentru a-și demonstra virtuţile, domnișoarele au fost supuse la cinci probe, printre care dans și defilare în rochii de gală.
“Dumnezeu are un Dumnezeu?
– Dumnezeu se are pe sine și Dumnezeu are oamenii. Oamenii sunt o creatură frumoasă, Dumnezeu cu oamenii se joacă, Dumnezeu oamenii iubește, de aceea Dumnezeu nu mai are nevoie de un alt Dumnezeu”.

Participantele au sperat până în ultima clipă să se aleagă cu titlul de Miss USM.

“Fiecare dintre concurente este demnă de a fi obține titlul de Miss USM și eu la fel”, a spus participanta Antonina Belcencova.

“Emoții doar pozitive și e o experiență foarte placută. Aceste concurente deja nu-mi mai sunt concurente, ele sunt prietenele mele. Tema pentru acasă a fost cea mai grea și dansul, pentru că nu sunt o dansatoare”, a afirmat participanta Marcela Slobodaniuc.
Marea câștigătoare a fost însă Alina Bargan, studentă în anul doi la Facultatea de Relații Internaționale. Tânăra a început să plângă de bucurie.
“Nu m-am așteptat, sincer. Doamne, am multe emoții, sinceră să fiu sunt foarte fericită. Mă simt specială. Oricum toate fetele au fost talentate, suntem prietene”, a spus Miss USM 2015, Alina Bargan.
Fiecare dintre concurente a plecat acasă cu o diplomă de participare, flori, produse cosmetice, câteva sticle de coniac și câte un cupon de reducere, în valoare de o mie de lei, pentru o călătorie în Grecia.
Invitații speciali ai serii au fost interpreții Ludmila Balan, Carolina Gorun și Aurel Chirtoacă.

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.