«Miss USM 2013»

Alianţa Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova, în calitate de partener fidel şi dedicat cauzei promovării unei imagini pozitive a USM atât în cadrul universitar intern dar şi extern, reieşind din misiunea ASUSM de a coagula şi valorifica personalitatea carismatică a studenţilor întru crearea unui climat favorabil pentru dezvoltarea şi afirmarea acestora, precum şi de a încuraja şi promova ideile studenţilor, cele din urmă fiind acceptate ca indispensabile în procesul de edificare a viitorului Republicii Moldova, vă reaminteşte organizarea ediţiei din anul 2013 a concursului de inteligenţă şi frumuseţe: „Miss Universitatea de Stat din Moldova”, care a avut loc în incinta prestigiosului local „Fashion Club”, în data de 23 mai 2013…!

Cele 10 concurente si-au dat intalnire aseara intr-un club din capitala. Studentele au avut de trecut prin cateva probe. Cel mai fierbinte moment al serii a fost defilarea in pijamale. Fetele au purtat articole cat mai sumare si au cochetat sexy in fata juriului si a publicului. Profesorii de la USM s-au aratat la fel de incantati de concurs.

Cea de-a patra proba si cea mai spectaculoasa a fost defilarea in rochii de mireasa.

Dupa lungi asteptari si emotii cat carul, juriul a anuntat numele castigatoarei titlului de Miss USM 2013, dar si premiului mare – o vacanta la mare in Bulgaria. Cristina Barladeanu, studenta la litere, a fost desemnata cea mai frumoasa studenta a USM-ului.

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.