„Fii stăpân pe vocea Ta” cu Andrei Țigănaș!

Mândri să te anunțăm despre o întâlnire de suflet cu „sculptorul de voci” din România, Andrei Țigănaș, ce se va desfășura în incinta Universității de Stat din Moldova.

„Ce ai spus?”
„Poți să repeți?”
„Vorbește mai tare, te rog!”

Întrebările și observațiile de mai sus nu vor mai fi o piedică în viața ta.
Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova te învită la un eveniment, unde vei putea afla secretele oratoriei și dicției de la Andrei Țigănaș, un adevărat specialist, care lucrează de peste 13 ani în radio, televiziune și prezentări publice.
Antrenorul tinde spre o comunitate formată din oameni care transmit energie, forță și pasiune atunci când vorbesc. Astfel, ASUSM îți propune să-ți dedici un pic din timpul tău, pentru a afla și deprinde tehnicile prin care să-ți poți „conduce” vocea.
***Vino să-ți îmbunătățești dicția, puterea vocii tale, intonația și tot ceea ce te ajută să devii atrăgător în fața unei persoane sau unui grup de oameni.***
„Fii stăpân pe vocea ta” va avea loc într-o zi de miercuri, mai exact pe 19 septembrie, la ora 13:00. Evenimentul se va petrece în sala de curs 141, care o poți găsi la etajul 1, în blocul central (C) al Universității de Stat din Moldova.
Crede că limba și vocea ta poate fi mai frumoasă! Fă acest scop realizabil!

Notă: Evenimentul se adresează studenților Universității de Stat din Moldova și face parte dintr-o serie de întâlniri cu specialiști ai diferitor domenii.

Pentru detalii: 067406235 — Irina

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.