Cea de-a IV-a ediție a concursului „Oratorul USM 2016” și-a desemnat câștigătorul!

Cea de-a IV-a ediție a concursului „Oratorul USM” s-a desfășurat astăzi la Universitatea de Stat din Moldova. Pentru titlu au concurat șase tineri, studenți la diverse facultăți din cadrul instituției de învățământ.

Preselecția „Oratorul USM” a avut loc pe data de 10 martie, la care au participat 13 studenți ai Universității de Stat din Moldova, pentru finală fiind aleși doar șase concurenți: Diana Enache, Adrian Roșca, Dumitru Rău, Tatiana Samson, Corneliu Doni și Ana Uncu. Timp de două săptămâni, aceștia s-au pregătit pentru trei probe: discursul pregătit pe tema „Miturile fundamentale, mereu actuale”, discursul spontan și o probă surpriză, care a constat din citirea unor frământări de limbă, necunoscute de către concurenți.

În urma evaluării participanților, câștigător al concursului „Oratorul USM 2016” a fost desemnat Dumitru Rău, student la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative. Pe locul II s-a clasat Adrian Roșca, Facultatea de Istorie şi Filosofie, iar pe locul III, Ana Uncu, studentă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, care a obținut și diploma „Simpatia Publicului”.

10401528_607776806054106_3315863586346149123_n

 

„Eu aveam un alt favorit și un pic sunt dezamăgit că nu a luat el primul loc, însă dacă juriul a considerat astfel, eu le mulțumesc pentru alegerea pe care au luat-o. Pregătirile nu au durat mult, chiar aseară le-am început, iar asta pentru că pentru mine pregătirea înseamnă improvizație. Cea mai grea probă a fost cea în care a trebuit să ținem un discurs nepregătit”, a menționat Dumitru Rău, câștigătorul concursului.

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.