“Cea de-a II-a ediție a Galei ASUSM”

Al II-lea an consecutiv, Autoguvernarea Studenților USM îi desemnează pe cei mai activi membri, dar și pe cei aflați la conducerea universității, care au contribuit și au susținut parcursul ASUSM.

Evenimentul a început cu un sumar al celor efectuate pe parcursul unui an de activitate. După care, cu ordine și diplome de merit, au fost premiați studenții, rectorul, prorectorii, decanii, prodecanii, dar și lectorii care activează în cadrul USM.

Cu mesaje de felicitare pentru studenții împlicați în autoguvernare a venit rectorul și prorectorul Universității de Stat din Moldova. „Prin implicarea voastră în diferite activități ați demonstrat că sunteți o putere și că puteți face lucruri mărețe. Noi vrem să vă implicați cât mai mult în viața universității și să contribuiți în continuare la prosperarea instituției, deoarece voi sunteți viitorul țării în care trăim”, a menționat în discursul său, Gheorghe Ciocanu, rectorul universității.

„Implicarea în exterior a ASUSM este luată ca model. Modul în care sunt organizați studenții noștri are efect nu doar în interiorul universității, ci și în exteriorul ei. Spiritul univesitar în cadrul USM, se datorează în special vouă, studenților, iar eu vreau să vă mulțumesc pentru conlucrare și cred că veți realiza mult mai multe lucruri frumoase”, și-a exprimat încrederea față de studenți, prorectorul USM, Nicolae Sadovei.

Cu un îndemn către studenții USM, a venit și președintele ASUSM, Nicolae Cojocaru: „Vă îndemn să vă implicați activ, pentru a cultiva spiritul civic, a promova în continuare valori și a apăra interesele studenților”.

Tot în cadrul evenementului, pe lângă ordine și diplome de merit, a fost oferit, pentru prima dată, titlul de „Președinte de Onoare al ASUSM”, fostului președinte al organizației, Dmitri Popa.

ASUSM este o organizație studențească, care își atribuie rolul de a încuraja şi promova ideile studenţilor, cele din urma fiind acceptate ca idespensabile în procesul de edificare a viitorului Republicii Moldova.

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.