«TVC 2015»

De Ziua Umorului, Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova, i-a adunat pe toți amatorii de glume bune la finala concursului „TVC 2015” al USM, care a avut loc la Casa de Cultură a Universității de Stat din Moldova.

Cei care au ieșit în scenă pentru a concura au fost echipele „Full House”, de la Facultatea de Fizică și Inginerie și echipa „Triumf”, de la Facultatea de Sociologie si Asistenţă Socială, între care s-au dus lupte crâncene în cadrul celor 4 probe.

Participanții au trebuit să dea dovadă de măiestrie și artistism, prima probă fiind Prezentarea, cea de-a doua Concursul Întrebărilor, unde trebuiau să răspundă cât mai ingenios la intrebarea adversarilor. A treia probă a fost Cinemateca, la care participanții trebuiau să pregătească un fragment video, pe care să-l imită vocal, iar cea de-a patra probă a fost Tema pentru acasă, unde participanții, prin scenetele lor, au reprezentat viața studențească.

Cea mai grea misiune i-a aparținut juriului, care trebuia să aprecieze obiectiv fiecare probă.
Totuși, cei mai ingenioși s-au arătat a fi băieții de la Facultatea de Fizică și Inginerie, care au obținut și de această dată cupa „TVC USM – 2015”. „Ziua de 1 aprilie, mai este și Ziua Fizicianului, de aceea ținem să continuăm tradiția și cupa TVC-ului să fie câstigată de FFI. Iar cu această ocazie, vrem să dedicăm cupa câștigată dnei Valentina Nicorici, care este decanul facultății noastre, pentru aportul adus și susținere”, a declarat căpitanul echipei „Full House”, Ion Chirtoacă.

Chiar dacă se așteptau la un eventual câștig, băieții din „Full House” spun că au luptat din toate puterile pentru a câștiga această ediție: „Am avut adversari pe măsură, dar noi, evident, am fost mai buni. Deoarece nu am avut foarte mult timp la dispoziție pentru a ne pregăti, pentru că pe 27 martie am avut TVC în cadrul facultății, am lucrat pentru a crea în această seară dispoziție bună celor prezenți”, au spus învingătorii.

La fel ca și ceilalți, organizatorii au rămas mulțumiți de eveniment, chiar dacă spun că întotdeauna este loc pentru mai bine. „Evenimentul este unul reușit, chiar dacă nu a fost 100% așa cum mi-am dorit. Echipele au dat dovadă de ingeniozitate și simț al umorului. Sunt mulțumit de prestație și de însăși echipele participante, dar sunt dezamăgit de echipele care nu au participat”, a spus Andrei Nistreanu, coordonatorul Departamentului Divertisment și Dezvoltare din cadrul ASUSM.

Toți participanții s-au ales cu premii de la sponsori și parteneri. Concursul TVC în cadrul USM se află la a II-a ediție, iar organizatorii își doresc ca acesta să devină o tradiție pentru universitate

S-ar putea să-ți placă și Mai mult de la autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.